Inkoon Venehotelli

Inkoon kirkonkylän (keskustan) kaunis venesatama aukeaa kesällä 2024 entistä suurempana. Laajennus ja kulkuväylän ruoppaus 2,4m syvyiseksi toteutetaan pääasiassa joen länsipuolella, jossa kaikki laiturit uusitaan ja varustellaan sähkö- ja vesipistein.   

Inkoon venesatama oli jo ennestään suuri, mutta alkukesästä 2024 se on alueen suurin. Sataman paikkamäärä kasvaa noin 560 paikasta peräti 826 paikkaiseksi. Lisätietoa osakeannista ja vuokrapaikoista: www.ingamarina.fi

Vierasvenepaikkoja on 80, kaikki kävelymatkan päässä runsaista palveuista ja bussipysäkistä. Inkoo sijaitsee sopivasti Hangon ja Helsingin puolivälissä.

Inkoossa vene on valmiiksi keskellä idyllistä saaristoluontoa, vain lyhyen päivämatkan päässä luonnonsatamista tai Barösundin vierassatamasta ravintoloineen, kauppoineen ja huoltoasemineen.

Talvisäilytystä varten on Inkoon Venehotellissa tarjolla ensiluokkaista säilytyspalvelua 6-13 metrisille moottoriveneille. 

 

Helsinki, Espoo & Hanko lähellä

Moni veneenomistaja kysyykin itseltään, miksen säilyttäisi venettäni Inkoossa?

Venehotelli palvelee Inkoolaisten lisäksi alueen saariston mökkiläisiä, pääkaupunkiseudun ihmisiä ja laajemminkin heitä, jotka haluavat keskittyä veneasioissa veneilyyn.

Osa kauempana asuvista asiakkaista käyttää veneen nouto- ja palautuspalvelua, kun taas toisille Inkoon-reissusta on tullut kauden alkua ja loppua määrittävä mieluisa rituaali. 

 

Lämmin veneen talvisäilytys huoltoineen ja hoitoineen

Venehotellista saa lämpimän säilytyksen ja siihen sisältyvien pesujen lisäksi kaikkien moottorien merkkihuollot, veneiden vahaukset, maalaukset, ehostukset ja asennukset. 

Venehotelilin reilut 400 säilytyspaikkaa tulevat täyteen myös säilytyskaudella 2024/2025, mutta erityisesti suurempien, yli yhdeksän metristen moottoriveneiden paikkoja on vielä tarjolla hyvää palvelua arvostaville ja veneensä hoitoon panostaville omistajille. Varaa kauden 2024/2025 nyt, kun paikkoja vielä on.

Katso mitä veneesi säilytys huoltoineen ja hoitoineen maksaisi Venehotellissa