Säilytyspalvelu

Tässäpä Venehotellin hienous - voit tuoda ja noutaa veneen juuri kun sinulle sopii. Veneet säilytetään hyllyissä joista ne ovat nostettavissa alas aina tarvittaessa huoltoa, vesillelaskua tai muuta tarvetta varten.

Ilman muuta saa ja trailerin voi halutessaan myös jättää meille säilytykseen

Venehotelli on erikoistunut 6-11 metristen moottoriveneiden säilytykseen ja huoltopalveluihin. Erikoisvalmisteinen trukkimme nostaa ja laskee veneet nostolaiturillamme, josta trukki ajaa ne (tarvittaessa pesupaikan kautta) alle 100 metrin päässä sijaitseviin säilytyshalleihimme. 

Pääosin säilytysveneemme ovat plaanaavarunkoisia perämoottorein tai sisäperämoottorein varustettuja lasikuitu- tai alumiiniveneitä. 

Kun veneen koko lähjestyy 11 metriä ja paino lähestyy seitsemää tonnia, varmistamme kalustomme nostokyvyn, ennen säilytyshinnan antamista. Mikäli trukkimme nostokyky ylittyy, voimme nostaa veneen mobiilikraanalla ja liikuttaa sitä lavetin avulla. 

Kilpailukykyisimmät hinnat Venehotelli voi tarjota veneille, joita pystymme käsittelemään omalla trukillamme ja jotka sopivat mittojensa puolesta hyllysäilytykseen.

Ei. Venehotellin säilytys- ja nostometodit sopivat vain alle 11 metrisille moottoriveneille.

Löydät sivustoltamme säilytyshinnat yleisimmille Venehotellin hyllysäilytykseen soveltuville veneille. Samaten moottorien kausihuoltohinnat ja lisäpalveluhinnat löytyvät sivustolta. Verkkopalvelussamme saat koottua sinulle parhaiten sopivan säilytyspaketin palveluineen.


Mikäli venettäsi ei löydy säilytyshinnastostamme, lähetä meille pyyntö lisätä vene hinnastoon. 

Huoltopalvelut

Kauttamme järjestyy tarvittaessa kaikkien moottorimerkkien valtuutettu huolto. Ympäri vuoden tiloissamme toimivat valtuutetut moottorihuoltajat tekevät vuosittain yli 300 kausihuoltoa Mercury, Yamaha, Honda, Mercruiser ja Volvo Penta -moottoreihin. 

Säilytyksen peruspakettiin kuuluu
• Veneen säiltytys lämpimällä hyllypaikalla
• Veneen nosto ja lasku
• Veneen vastaanottotarkastus
• Veneen ulkopesu ja lattioiden sekä mattojen imurointi jos veneessä on hytti
• Akkujen lataus ja testaus säilytyskauden aikana
• Perätulpan avaus ja veneen rungon tyhjennys mahdollisestä vedestä
• Moottorin makeavesihuuhtelu
• Käsisammuttimen huolto
• Kaikkien veneessä olevien veneilyvarusteiden ja kuomujen kuivatus ja kaikkien luukkujen avaus
• Veneen pölysuojaus huovalla


Säilytyspalvelun voit täydentää monipuolisilla lisäpalveluilla valtuutetusta moottorihuollosta lähtien.

Muuta

Kyllä. Venehotellin tankkauspisteestä saa 98 E5 -bensiiniä ja dieseliä aukioloaikoina. Talvisäilytysasiakkaiden tankit täytämme ennen veneen noutoa, kunhan asiakas muistaa pyytää tankkauspalvelun.

Loppukaudesta venettä ei kannata tuoda säilytykseen täyteen tankattuna, koska polttoaine vanhenee tankissa ja koska venettä säilytetään lämpimässä:

1) Venehotellin lämpötila on talvella tasaisen kuiva +12C, joten tankkiin ei synny kondensaation myötä kosteutta lämpötilan ja ilmankosteuden vaihtelusta.

2) Kausihuollon ja suodattimien vaihdon jälkeen on suositeltavaa käyttää tuoretta polttoainetta. Vanha polttoaine nimittäin aiheuttaa turhaa likaa uusiin hienoihin filttereihin.

Kaksi. Säilytysmaksumme sisältää yhden vedestänoston sekä yhden vesillelaskun. Venehotellilta tilattuihin työsuoritteisiin, kuten vahaukseen tai pohjanmaalaukseen liittyvät veneen siirtelyt säilytyskauden aikana sisältyvät tilatun lisäpalvelun hintaan. 

Tarvittavat lisänostot laskutamme hinnastomme mukaan.

Kyllä. Kun klikkaat "Suorita tilaus loppuun", sinut ohjataan sivulle Paytrail maksutavat, jolla voit viimeistellä ostoksen turvallisesti. Maksupalvelun tarjoajalla on useita maksuvaihtoehtoja.

Puhelin

09 - 315 77 549

Sähköposti

shop@venehotelli.fi