Pyrimme tarjoamaan sinulle kaikki veneenhoitoon liittyvät palvelut, jotka järkevästi Venehotellin tiloissa voi toteuttaa.

Lähtökohtana laatu ja asiakastyytyväisyys

Lähtökohtamme on että, jo perussäilytyspakettiin sisältyvien pesujen kautta keväällä Venehotellista lähtee aina siistimpi vene, kuin se oli sinne tullessaan. Halleissamme ei säilytetä likaisia veneitä.

Veneesi on ammattilaisten käsissä

Hyvään veneenhoitoon liittyy helposti kymmeniä vuosittaisia suoritteita. Yleisimpiä palvelutuotteita voit selailla verkkopalvelussamme. Venepalveluiden tuotteistamisessa meitä auttaa pitkä kokemus sekä vuositasolla satojen veneiden ja tuhansien toistettujen työsuoritteiden tuoma kokemus ja ymmärrys.

Meillä voi olla jopa kymmeniä samanlaisia veneitä ja moottoreita yhtä aikaa hyllyssä. Niiden kanssa on 2009 lähtien kertynyt tuhansia toistettuja toimenpiteitä. Siltä pohjalta työ on tuttua, järjestelmällistä ja tasalaatuista.

Selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu

Vakioitu suorite mahdollistaa myös kilpailukykyisen hinnoittelun. Hinnoittelumme perustuu veneen tai käsiteltävän alueen kokoon ja on pääasiassa kappale-, juoksumetri- tai neliöperusteinen. Veneen materiaalit, rakenne ja layout vaikuttavat osaltaan joidenkin souritteiden hintaan.

Toteutamme myös erikoistoiveita

Erikoistoiveisiin liittyen teemme asiakkaidemme puolesta paljonkin asioita, joita ei verkkopalvelusta löydy. Laitteiden asennukset ja erilaiset pienkorjaukset ovat näistä yleisimpiä. Asiakastoiveesta olemme myös maahantuoneet uusia veneitä, joilla ei ole Suomessa edustusta. Teemme myös ”refit-tasoisia” veneiden uudelleenpinnoituksia ja peruskunnostuksia nuhjaantuneille ostokohteille tai käytössä rähjääntyneille yhteysveneille. Järjestämme myös veneiden noudot ja paluukuljetukset.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Kysy rohkeasti apua pulmaan kuin pulmaan veneasioissa. Asiantuntijamme auttavat mielellään. Ja jos ei ratkaisua löydy meiltä, pyrimme ohjaamaan sinut hyvän toimijan huomaan toisaalla.

–> Selaa lisäpalveluita <–