Venehotelli erikoistuu perämoottoriveneisiin

Nopeasti summattuna erikoistumisen hyödyt sinulle eli asiakkaalle ovat työn laatu, nopeus ja järkevät hinnat.

Olemme pelkästään 6-11 metrisiin moottoriveneisiin keskittynyt yritys. Näiden yleisten, mutta kohtalaisen arvokkaiden veneiden laitteet ja moottorit ovat nykyisin yhtä suurta tietoverkkoa. Turvallisuuden ja suorituskyvyn ylläpito vaativat diagnostiikkaa ja ohjelmistopäivityksiä. Siis yhä enemmän tietokonetta ja yhä vähemmän öljytikkua.

Meillä voi olla jopa kymmeniä samanlaisia veneitä ja moottoreita yhtä aikaa hyllyssä. Vuosien mittaan niiden kanssa on kertynyt tuhansia toistettuja toimenpiteitä. Siltä pohjalta työ on tuttua, järjestelmällistä ja tasalaatuista.

Olemme rakentaneet säilytyshyllyt juuri tietyn kokoisia veneitä varten ja hankkineet näiden veneiden siirtelyyn soveltuvan trukin. Niinpä sinulla on vene aina lähtövalmiina ja se saadaan nopealla varoitusajalla veteen.

Hyllysäilytys ja tyhjänä pidettävä suuri keskilattia mahdollistavat tehokkaan huoltotoiminnan läpi talven. Suurien volyymin myötä olemme aloittaneet prosessien digitalisoinnin, jonka myötä palvelut sekä selkeytyvät että tehostuvat. Työn hedelmät näkyvät jo tässä verkkopalvelussa, joka on ensimmäinen laatuaan ainakin Suomessa ja mahdollisesti koko maailmassa.

Käsittelemme siis tuttuja veneitä paljon ja rutiinilla. Niinpä voimme suurista investoinneista huolimatta tarjota poikkeuksellisen laadukkaat palvelut järkevillä hinnoilla.