Verkkopalvelussamme voit ostaa veneen säilytyksen sekä muita venepalveluja ja venetarvikkeita. Kyseessä on Suomen ensimmäinen näin laaja venepalvelujen verkkokauppa, joten kokosimme tähän muutamia vinkkejä. Palvelun on tarkoitus helpottaa elämää ja ottaa kiinni muita palvelualoja – harva meistä kaipaa esimerkiksi matkatoimistossa jonottamista. 

Maksutapa ja maksuaika

Verkkopalvelussamme maksutapana toimii kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksut. Tarjoamme myös pyynnöstä maksuajallisen laskulinkin.

 

Tuoteostosten toimitus

Verkkokaupastamme saa myös tavaraa. Voit valita toimitustavaksi joko noudon Inkoosta tai lähetyksen sinua lähellä olevaan noutopisteeseen.

 

Käyttäjätili ja veneen tiedot

Säilytyspalvelun oston jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Samassa yhteydessä toimitamme ohjeet venetietojesi päivittämiseen Oma Venehotelli-palveluun. Tällä varmistamme, että meillä on ajantaiset tiedot kaikista veneistä.

Kirjautumalla Oma Venehotelliin voit tarkastella jo tehtyjä tilauksia ja niiden edistymistä. Voit myös päivittää omia asiakastietojasi ja veneesi tietoja silloin kun itse haluat.

 

Lisäpalvelujen tilaaminen

Säilytyspalvelua voi myöhemmin täydentää ostamalla lisäpalveluita, kuten huoltoja, maalauksia ja vahauksia.

 

Risut, ruusut ja ratkaisut

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sähköistä palvelua, joten kaikki kehitysehdotukset otetaan suurella intohimolla vastaan.

Tervetuloa Venehotellin verkkopalveluun!