Targa service partner

 

Targa service partner logo

Inkoon Venehotelli on TARGA -veneiden valtuutettu huoltopiste

TARGA on kutsunut valitsemiaan eturivin säilytys- ja huoltopalveluita tarjoavia yrityksiä huoltokumppanikseen. Kutsun edellytyksenä on pitkään kokemukseen perustuva TARGA-tuntemus, ajanmukainen huolto- korjaus- ja asennusosaaminen, valtuutettu Volvo Penta -huolto, laadukas asiakaspalvelu sekä lämmitetyt ja siistit säilytystilat.  

Targa veneen talvisäilytys
Veneen lämmin talvisäilytys

Tällä säilytyskaudella Venehotellin lämmössä ja täyshoidossa talvehtii taas reilut toistakymmentä TARGA -venettä pienimmästä TARGA 23.1 -mallista lippulaiva TARGA 46:een. Pian 15 vuoden aikana erityistä TARGA -osaamista on kertynyt paljonkin, mukaan lukien henkilökunnan omakohtainen TARGA-kokemus. 

Kokoa TARGA:llesi oma säilytyspaketti verkkopalvelussamme 

TARGA - Venehotelli

tai pyydä meiltä yhteydenottoa: 

HALUAN, ETTÄ MINUUN OLLAAN YHTEYDESSÄ 

 

Marine Travelift

Venehotellilla on Inkoossa oma huoltosatama ja tankkauspiste.

Erikoistunutta säilytyspalvelua 

Venehotelli toimii tiiviissä yhteistyössä myös mm. AXOPAR:in ja HIGHFIELD RIB:ien maahantuojien kanssa, joilla molemmilla on toimipiste Inkoon Venehotellissa.

Venehotellin lämpimiin moderneihin tiloihin mahtuu reilut 400 moottorivenettä, joiden joukossa on Axoparien ja Targojen lisäksi merkittävä määrä mm. NIMBUS, FINNMASTER, ANYTEC, FLIPPER, SAXDOR, ARRONET, SARGO GRANDEZZA, XO, BRIG,  ja AQUADOR -veneitä. Ja paljon muita. 

Pitkä kokemus, tuhannet toistot ja tehokkuus samantyyppisten veneiden käsittelyssä ja huoltotoimenpiteissä tekevät Venehotellista erityisen hyvän huoltokumppanin mille tahansa keskikokoiselle modernille moottoriveneelle. Venehotellissa järjestyvät kaikki moottorien merkkihuollot.

Erikoistuminen (venehotelli.fi)

Venehotellissa veneesi on keväällä lähtövalmiina silloin kun sinä niin haluat.

Uusikin hallimme on täyttynyt nopeasti. Ensi kaudeksi säilytyspaikan haluavan, kannattaa asioida verkkopalvelussamme samantien. 

Kokoa oma säilytyspaketti (venehotelli.fi)