Miksi ihmeessä veneen pitäisi päästä hotelliin?

Vene hotelliin 

Venehotelli? Miksi ihmeessä veneen pitäisi päästä hotelliin ja vielä koko talveksi, kun ei se meille ihmisillekään jokapäiväistä ole.

– Kuulostaahan se ylelliseltä, mutta oikeasti kyse on tehokkuudesta, kertoo Inkoon Venehotelli Oy:n toimitusjohtaja Kristian Räme.

Venehotellissa veneet viettävät talvensa järeillä hyllyillä viidessä eri kerroksessa. Kuljetuksista ja nostoista huolehtii erikoisvalmisteinen trukki. Majoittumisen aikana veneet joko lepäävät laakereillaan tai niitä huolletaan omistajan toiveiden mukaisesti. Joustava on myös uloskirjautuminen – nopeimmillaan vene on vesillä viidessä minuutissa.

Asiakas siis itse päättää sähköisesti tai neuvotellen palveluiden määrän peruspaketista viiden tähden huoltoihin. Tarjolla on Rämeen mukaan myös sitä luksusta ehostus- ja kuljetuspalveluineen, mutta vähimmillään veneelle suoritetaan aina vastaanottotarkastus, pesu yltä päältä, akkujen ja sammuttimien tarkistus sekä halutessa vielä tankkaus ennen vesillelaskua ja koeajoa. Talvehtiminen tapahtuu tasaisessa maalämmön tuottamassa sähkölaitteille ja verhoilulle sopivan kuivassa +12 asteen lämpötilassa.

– Mottomme on, että vene lähtee täältä aina ehommassa kunnossa kuin tänne tullessaan, Räme jatkaa.

Linkin takaa löytyy toimittaja Heli Heikkilän kirjoittama artikkeli Venehotellista.

Vene hotelliin - Yrittajat.fi