Erikoistuminen tarkoittaa, että osaamme nämä veneet erityisen hyvin

Venehotelli on erikoistunut vain ja ainoastaan 6-11 metrisiin moottoriveneisiin.  Osaamme käsitellä niitä tehokkaasti, joten voimme suurista investoinneistamme huolimatta tarjota ainutlaatuiset palvelut järkevillä hinnoilla.

Ensinnäkin olemme rakentaneet säilytyshyllyt juuri tämän kokoisia moderneja moottoriveneitä varten ja hankkineet veneiden siirtelyyn erikoisvalmisteisen trukin. Hyllysäilytys, tyhjänä pidettävä suuri keskilattia ja trukki mahdollistavat tehokkaan huoltotoiminnan läpi talven. 

Kun samanlaisia veneitä moottoreineen on hyllyssä kymmeniä ja niitä on huollettu kymmenen vuotta, toistettuja toimenpiteitä kertyy tuhansia. Siltä pohjalta työ on tuttua, järjestelmällistä, tehokasta ja tasalaatuista. Tämä siitäkin huolimatta, että veneiden moottorit ovat muuttuneet yhä monimutkaisemmiksi ja vaativammiksi huoltaa.

 

Öljytikun sijaan huoltoa ohjaa tietokone. Veneiden laitteet ja moottorit ovat nykyisin yhtä suurta tietoverkkoa. Ne vaativat merkkikohtaista diagnostiikkaa ja ohjelmistopäivityksiä.

Turvallisuuden ja suorituskyvyn ylläpito edellyttävät huolto-ohjelman seuraamista.

 

Nopeasti summattuna erikoistumisen hyödyt asiakkaillemme ovat nopeus, palvelun tasainen laatu ja järkevät hinnat.