Todistus hiilineutraali sähkö

Inkoon venehotelli tekee moottoriveneen säilytyksestä ja huollosta niin ympäristöystävällistä kuin se voi olla.

Tavoitteenamme on tehdä veneiden säilytys ja huolto mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. hyllysäilytys on jo itsessään energiatehokkaampaa tilankäytön kannalta, mutta haluamme viedä sen vielä askeleen pidemmälle.

Halliemme ylläpitämä tasainen 12 asteen talvilämpötila saavutetaan käyttämällä uusiutuvaa maalämpöenergiaa. Lisäksi käytämme ainoastaan kotimaista päästötöntä ja hiilineutraalia vesisähköä, mikä edistää kestävää energiantuotantoa. Näiden toimenpiteiden avulla pyrimme tekemään moottoriveneen säilytyksestä ja huollosta niin ympäristöystävällistä kuin se voi olla, samalla tarjoten asiakkaillemme turvallisen ja laadukkaan vaihtoehdon veneiden säilytykselle ja huolloille.

Ympäristöystävällinen veneen säilytys

Itämeren etu on meidän kaikkien etu

Hiilineutraali sähkö ei suinkaan ole ainoa asia, minkä olemme ottaneet huomioon ympäristöasioissa. Esimerkiksi Veneiden pesuvesien käsittelyssä olemme olleet edelläkävijöitä. 

Uuden pesuvesien puhdistukseen kehitetyn suodattimen ja vedenpuhdistusjärjestelmän ansiosta veneiden pesusta ei enää päädy Itämereen sinne kuulumattomia ravinteita, öljyjä, myrkkymaalihiutaleita, raskasmetalleja tai muita myrkkyjä. 

–> Lue lisää vedenpuhdistusjärjestelämän toiminnasta ja ympäristöarvoistamme <–

Ympäristöystävällisyys