veneiden talvisäilytys hyllyssä

Inkoon Venehotellin palvelut monipuolistuvat ja veneenkäsittelykapasiteetti kasvaa, kun uusi trukki toimitetaan USA:sta loppukesästä 2023. Ihanteellisen säilytysympäristön lisäksi tarjolla ovat kaikki tarvittavat veneenhoitopalvelut ja merkkihuollot.

Veneiden lämmin talvisäilytys

Inkoon Venehotellin kahteen säilytyshalliin mahtuu tällä hetkellä viiteen kerroshyllyyn yli 400 keskikokoista alle 11 metrin pituista moottorivenettä. Kookkaammat, 10–13 metriset veneet talvehtivat lattiatasolla. Nykyinen säilytyskapasiteetti lähestyy täyttä käyttöastetta, joten suunnittelupöydällä on syntymässä kolmaskin halli. Lähivuosina valmistuva halli vastaa yli 10 metristen veneiden säilytyskysynnän kasvuun. Kerroshyllyt mitoitetaan toimimaan yhdessä Marine Travelift -trukin kanssa. Maalämpö takaa sen, että säilytyshalleissa pysyy tasainen 12 asteen lämpötila koko säilytyskauden ajan.

Veneiden talvisäilytys

– Keskikokoiset veneet kasvavat kooltaan ja arvoltaan. Niiden omistajat edellyttävät talvisäilytykseltä moderneja fasiliteetteja ja ensiluokkaista palvelutasoa. Meillä on syksyllä 2023 kyky ja halu käsitellä toisella trukillamme tehokkaasti 30–40-jalkaisia moottoriveneitä ja ottaa lisää tämän kokoluokan veneitä asiakkaiksi, kertoo Inkoon Venehotellin toimitusjohtaja Kristian Räme.

Yksi Inkoon Venehotellin eduista on oma sähköinen asiointipalvelu. Verkkopalvelusta näkee eri palveluiden hinnat ja eri moottorimallien määräaikaishuoltojen sisällöt. Lisäpalvelut – kuten pohjanmaalaukset ja vahaukset – on hinnoiteltu venemallikohtaisesti. Asiointi on helppoa ja täsmällistä. Nosto- ja laskuajat sekä tankkaukset tilataan varauskalenterin kautta. Myös veneen vastaanottotarkastuksen ja asiakkaan kanssa käytävän keskustelun tarkoituksena on varmistaa, että veneelle suoritetaan halutut toimenpiteet ajoissa. Veneilijä itse päättää milloin seuraava veneilykausi alkaa – ja vene on lähtövalmiina.

Katso mitä veneesi säilytys huoltoineen ja hoitoineen maksaisi Venehotellissa