Veneiden laitteet ja moottorit ovat nykyisin yhtä suurta tietoverkkoa. Ne edellyttävät merkkikohtaista diagnostiikkaa ja ohjelmistopäivityksiä. Tietokoneohjattu moottori kertoo, jos vikaa tai komponentin vaihtotarvetta on ja missä se on. Suorituskyvyn ja turvallisuuden ylläpito edellyttävät huolto-ohjelman seuraamista – unohtamatta perinteistä mekaanista huoltotaitoa ja vianetsintäosaamista.

Venehotellin valmistajakohtaisiin merkkihuoltoihin on valikoitunut pääasiassa kaksi valtuutettua huoltoliikettä. Tiloissamme toimiva Hydrolink Boatcenter Oy huoltaa ja korjaa Mercury, Mercruiser ja Volvo Penta -moottorit sekä DG Service Oy Yamaha ja Honda -moottorit.

Myös muut merkit järjestyvät ammattilaisverkostomme kautta. Säilytyskauden aikana Venehotellin lämpimissä halleissa ahkeroi kausihuoltojen parissa päivittäin viisi merkkikohtaiset moottorikoulutukset saannutta huipputeknikkoa laitteistoineen.

Verkkokauppassamme voit ostaa kausihuollot yleisimpiin moottoreihin ja erityistarpeet asiantuntijamme käy kanssasi läpi venekohtaisesti.

Koeajamme kaikki säilytysveneemme ennen veneen luovutusta vesillelaskun jälkeen. Näin varmistamme puolestasi, että uuden kauden alkaessa tekniikka pelaa kuten pitääkin.