Vesillelaskut alkoivat 11.4.

Kauden ensimmäiset veneet on laskettu jäälauttojen sekaan. Suosittelememme kuitenkin vielä odottamaan, että tuulen liikuttamat irtojäälautat pienenevät ja sisälahdet aukeavat. 

Olemme avanneet veneiden noutoajanvarauskalenterin 
https://venehotelli.fi/pages/varaa-veneellesi-nosto-tai-lasku

Ajavarauksen kevätkäytäntöhän on, että varaat ajan, jolloin haluat veneesi olevan lähtövalmiina laiturissamme. Tätä ennen laskemme veneesi veteen, koeajamme sen ja ilmoitamme puhelimitse tai viestitse avaimien sijainnin.

Polttoainetilaus kannattaa tehdä vesillelaskuaikavarauksen yhteydessä rastittamalla ruutu: Haluan, että veneeni polttoainetankki täytetään.

Hinnat päivittyvät tankkauserittäin ja ovat näkyvillä tilausruudun yhteydessä. Tankeissamme on tuoretta Shell Formula dieseliä ja 98 E5 bensiiniä. Tankkauspumppumme on varustettu suodattimilla ja vedenerottimilla, mikä takaa polttoaineen puhtauden.

Venekatsastukset
Venekatsastuksiin liittyvissä toiveissa kannattaa olla yhteydessä suoraan Aalto Veneilyyn https://aaltoveneily.fi/venekatsastus/.

Aalto Veneilyn SPV:n katsastajakurssin käynneillä venekatsastajilla on katsastajalupa ja he tulevat suorittamaan katsastuksia Venehotelliin ja muuallekin (myös virtuaalisesti). Venekatsastuksien ajanvarauksiin ja tiedusteluihin liittyen ota yhteys suoraan Aalto Veneilyyn: katsastus@aaltoveneily.fi 
 

Pohjan ylimaalauksesta

Venehotellin huoltopäällikkö ja maalausten erikoisasiantuntija Kimmo Hytönen vastaa oheisessa blogikirjoituksessa usein esitettyihin kysymyksiin pohjan maalaamisesta.

https://venehotelli.fi/blogs/blogi/pitaako-veneen-pohja-maalata-joka-vuosi

TÄRKEÄÄ: jos veneesi maalaus, vahaus tai muut toivotut lisätyöt ovat vielä tilamaatta, klikkaathan heti alla olevaa yhteydenottopyyntöä.

HALUAN, ETTÄ MINUUN OLLAAN YHTEYDESSÄ