Marine travelift

Venehotellin trukkimäärä tuplaantui syksyllä, kun uusi Marine Travelift M2800H -erikoistrukki toimitettiin Amerikasta! Uuden trukin ansiosta Venehotellin nostokyky kasvaa aina 12 tonniin asti, mikä tarkoittaa isoimmillaan noin 12-13 metrisiä moottoriveneitä. 

Veneen lämmin talvisäilytys ensiluokkaista myös suuremmille moottoriveneille

Keskikokoiset veneet kasvavat kooltaan ja arvoltaan. Niiden omistajat edellyttävät talvisäilytykseltä moderneja fasiliteetteja ja ensiluokkaista palvelutasoa. Uuden trukin myötä meillä on kyky ja halu käsitellä tehokkaasti myös lähemmäs 40-jalkaisia moottoriveneitä ja ottaa lisää tämän kokoluokan veneitä asiakkaiksi, kertoo Inkoon Venehotellin toimitusjohtaja Kristian Räme.

 Uuden trukin asennusta

 

Aina parempi olla kaksi trukkia yhden sijaan, kun venemäärä kasvaa 400 veneeseen

Inkoon Venehotellin kahteen lämpimään säilytyshalliin mahtuu tällä hetkellä viiteen kerroshyllyyn yli 400 keskikokoista alle 11 metrin pituista moottorivenettä. Kookkaammat, 10–13 metriset veneet talvehtivat lattiatasolla. Nykyinen säilytyskapasiteetti lähestyy täyttä käyttöastetta, joten suunnittelupöydällä on syntymässä kolmaskin lämmin halli. Lähivuosina valmistuva halli vastaa yli 10 metristen veneiden säilytyskysynnän kasvuun. 

Trukin 7-metriset haarukat kiinni!

 

Uusi trukki lisää tehokkuutta 

Sen lisäksi, että uusi erikoistrukki mahdollistaa suurempien moottoriveneiden käsittelyn, kasvattaa se myös koko Venehotellin toiminnan tehokkuutta. Aina parempi olla kaksi trukkia yhden sijaan, kun venemäärä kasvaa 400 veneeseen

- Kristian Räme 

 

Marine Travelift M2800H -erikoistrukki

 • Paino: 54tn
 • Nostokyky maksimissaan noin13tn.
 • Nostokorkeus ylöspäin +13,7m
 • Nostokorkeus alaspäin -3,6 m (kurottuu laiturin reunalta veden alle)

 

Venehotellin tuplaantunut trukkikalusto. Vasemmalla "Bill" ja vieressä isoveli "Bull"

   

  Katso mitä veneesi säilytys huoltoineen ja hoitoineen maksaisi Venehotellissa 

   

  Säilytyspalvelu