Syksyn asiakastiedote

Syystervehdys Venehotellista!

Hyvä asiakkaamme,

Lokakuu lähenee loppuaan ja Venehotelli täyttyy hyvää vauhtia. Pari sataa venettä on jo pesun kautta nostettu kuivumaan Venehotellin lämpöön. 

Useilla kausi vielä jatkuu ja heille pidämme paikkaa varattuna. Kun koittaa aika nostaa vene: Varaa veneellesi nosto tai lasku (venehotelli.fi)
Tarkemmat ohjeet: Veneen nostoajan varaaminen (venehotelli.fi)
Nostoja koordinoi Timo Niiranen 040 300 7215 timo@venehotelli.fi

Kaikki tilausvahvistukset ja laskut tehdään nykyisin verkkopalvelumme kautta.

Monen osalta tilaukset ovatkin jo kunnossa. Lähetämme parhaillaan tilausvedoksia sähköpostitse. Mikäli omat tilauksesi ovat vielä loppuunsaattamatta, voit:

  1. Voit omatoimisesti tehdä tilauksia verkkopalvelussamme 

  2. Voit pyytää meitä lähettämään säilytykselle, moottorin kausihuollolle sekä toivomillesi lisätöille esivalmistellun tilausvedoksen, jonka hyväksyt sinulle lähetettävän linkin kautta.

Tarkistathan sähköpostistasi (myös roskapostisuodatin), oletko jo vastaanottanut tilausvedoksen: Muista käydä hyväksymässä ja maksamassa tilauksesi linkin kautta. Mikäli haluat tilauksellesi maksuajallisen laskun, sekin käy kunhan kerrot siitä meille, niin lähetämme maksulinkin. Paperilaskuja emme enää käytä.

Halutessasi olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarkemmin läpi veneenhoitotoiveesi, laskutuskäytännön tai muuta mieltäsi askarruttavaa.

HALUAN, ETTÄ MINUUN OLLAAN YHTEYDESSÄ

Suosittelemme ensiostosta tehdessäsi tai tilauslinkkiä käsitellessäsi rekisteröitymään ja luomaan verkkopalveluun oman asiakastilin sekä täydentämään tiedot. 

Venehotellin tiloissa toimiva, useammankin valmistajan merkkihuollot meillä tekevä Hydrolink mekaanikkoineen on palkittu Mercury Marinen vuoden huoltoliikkeenä.

Moottorit ovat siis hyvissä käsissä! Ja niin ovat veneetkin. Henkilökuntamme on vahauksien ja muiden venetöiden osalta täydessä vauhdissa, jotta veneet ovat ajoissa valmiita veneilykauteen 2022. Huoltopäällikkömme Kimmo Hytönen auttaa mielellään tilausten kanssa: 050 5050 456 kimmo@venehotelli.fi
 

Parhain terveisin,
Kristian Räme
040 300 7213

Lokakuista iltaruuhkaa Venehotellin satamassa. Ensi kevääksi saamme lisää laituritilaa.