Loppukesän asiakastiedote

Arvoisa säilytysasiakkaamme,
 

Syksy on tuloillaan ja veneesi säilytyspaikan sekä toivomasi lisäpalvelut voi vahvistaa seuraavasti.

  1. Voit omatoimisesti koota ja tilata verkkopalvelussamme itsellesi mieluisan paketin. 

  2. Voit pyytää meitä lähettämään sinun veneellesi ja moottorillesi esivalmistellun tilausvedoksen, jonka hyväksyt sinulle lähetettävän linkin kautta. Halutessasi olemme sinuun henkilökohtaisesti yhteydessä ja käymme tarkemmin läpi veneenhoitotoiveesi, veneen noudon tai muuta mieltäsi askarruttavaa.

  3. Jos sinun veneilykautesi jatkuu vielä pitkään ja on liian aikaista miettiä tulevan säilytyskauden veneenhoitoa, muistutamme sinua lokakuussa aiheesta tilauslinkin muodossa. Pidämme säilytyspaikkaa varattuna vanhoille asiakkaillemme.

Maksutapoja on jatkossa kaksi 

Verkkopalvelussa voit maksaa ostoksesi tilauksen hyväksymisen yhteydessä, kuten verkkokaupoissa muutenkin. Vanhoille asiakkaillemme tarjoamme pyynnöstä myös laskuvaihtoehdon sähköisen eräpäivällisen maksulinkin muodossa.

Suosittelemme ensiostosta tehdessäsi tai tilauslinkkiä käsitellessäsi rekisteröitymään ja luomaan verkkopalveluun oman asiakastilin

Verkkopalvelun rakennustyö jatkuu edelleen, mutta olemme jo pitkällä. Kerrothan, mikäli et löydä veneesi mallia tai haluamaasi palvelua valikosta, niin korjaamme asian tilan.

 

Verkkopalvelun rakennustyö jatkuu edelleen, mutta olemme jo pitkällä. Kerrothan, mikäli et löydä veneesi mallia tai haluamaasi palvelua valikosta, niin korjaamme asian tilan.

Veneen tuonti Inkooseen

Tästä linkistä voit varata ajankohdan, joilloin haluat tuoda veneesi Venehotelliin laituriin nostoa varten: 
Varaa veneellesi nosto tai lasku (venehotelli.fi)

Hyvää veneilykauden jatkoa,

Venehotellin väki
09 31577549

info@venehotelli.fi

Nostojan varaaminenSaapuminen venehotellilleSähköinen asiointiSäilytyspalvelu