Hyllysäilytys

Hyllysäilytys

Saat veneesi nopeasti ylös ja alas milloin haluat – vaikka kesken talven jos jäät sallivat. Erikoisvalmisteinen Marine Travelift -trukkimme nostaa veneet hellästi ja turvallisesti hyllystä veteen muutamassa minuutissa.

Hyllysäilytys on helppo ja turvallinen veneen talvisäilytys

Hallin ilmankosteus ja lämpötila on määritelty veneiden herkkää elektroniikkaa ja verhoilua ajatellen. Olosuhteet pysyvät sopivina läpi talven, joten varusteet voi jättää veneeseen.

Asiakkaamme voivat halutessaan säilyttää venettä hallissa myös ympäri vuoden. Tämä sisältyy hintaan. Hyllyssämme veneesi on suojassa levältä, auringolta, törmäileviltä naapureilta, varkailta ja ilkivallalta.

Venehotelli on maamme ensimmäinen ja ainoa laatuaan. Toimme hyllysäilytyksen vuonna 2009 Suomeen Yhdysvalloista, jossa konseptilla on pitkä historia.

Olemme valtuutettu ja auktorisoitu WALLAS- ja Webasto -huolto- ja myyntiliike. Teemme venelämmittimien, veneliesien ja -uunien asennuksia ja sääntömääräisiä tarkistuksia, huoltoja ja korjauksia. Säännönmukainen tarkastus ja huolto pidentävät laitteiden käyttöikää. Laitteen lisäksi muut laitteet kuten akut, johdotukset, polttoaineletkut ja polttoainesuodattimet tarvitsevat myös ajoittaista tarkistusta.

Pyydä tarjous

Hyllysäilytys pähkinänkuoressa:

  • Soveltuu parhaiten 5 – 10,5 metrin pituisille moottoriveneille (17 – 34 jalkaa)
  • Säästät aikaa ja vaivaa, sillä saat haluamasi palvelut yhdestä paikasta
  • Lämmin halli, jossa talvella tasainen ilmankosteus ja lämpötila +12 °C.
  • Veneesi jälleenmyyntiarvo säilyy, kun venettäsi säilytetään kuivassa ja lämpimässä tilassa ja voit osoittaa ammattimaisen huoltohistorian
  • Veneesi on turvassa myrskyiltä, ilkivallalta ja pakkasilta, joten nukut yösi paremmin
  • Hyllypaikka voi korvata laituripaikan. Vene lasketaan veteen vain varsinaisiksi käyttöpäiviksi, jolloin vakituisen laituripaikan tarve ja venekerhon vahtivuorot poistuvat.
  • Sesonki pitenee. Jos säät sallivat, veneen voi laskea hyllystä veteen vaikka jouluksi, joten kesämökin käyttöaika ja veneilykausi pitenevät.
  • Säästät ympäristöä. Venehotelli järjestelmineen on vähiten ympäristöä kuormittava veneensäilytysratkaisu.
  • Sisäsäilytys on paras tapa huolehtia veneestäsi ja valmistautua ajoissa seuraavaan veneilykauteen.