Vesillelaskukausi alkoi


Veneilykausi on alkanut. Ensimmäiset veneet on laskettu veteen, tänään 21. maaliskuuta on Inkoon venehotellista talvisäilytyksestä. Tuuli on voimakasta idästä ja Kalasataman lahdessa on vielä jäitä.

Kauden aloittivat saaristoon matkalla olleet Arronet 23C ja Chris Craft 26 Catalina. Seuraavaksi innokkaimmat laskevat veneensä talvisäilytyksestä veteen vielä pääsiäiseksi ja vesillelaskut jatkuvat sen jälkeen tasaisena virtana.

Inkoon venehotellissa on talvisäilytyksessä 200 moottorivenettä. Kaikkiin säilytyksessä olleisiin veneisiin on tehty moottorihuollot, laidat on vahattu ja kiillotettu, sammuttimet on tarkastettu ja leimattu, pohjat on maalattu myrkkyvärillä ja uusia laitteita on asennettu veneisiin. Tavoitteenamme on tehdä veneily helpoksi ja vaivattomaksi asiakkaillemme.

Venehotellin trukilla moottoriveneen vesillelasku on helppoa ja vaivatonta ja sujuu hetkessä. Monet veneilijät ovat päättäneet osallistua Itämeren suojeluun jättämällä veneen pohjan maalaamatta myrkkyvärillä. Sen sijaan he tuovat veneensä heinä- ja elokuussa pesuun. Noin 6,5 metrin veneen nosto, pesu ja lasku kestävät yhteensä noin 30 minuuttia ja koko lysti maksaa 95€.

Lisäksi moni asiakkaistamme tuo veneensä venehotelliin säilöön matkustaessaan pois kesällä. Huoli veneestä poistuu veneen ollessa venehotellissa säilytyksessä suojassa myrskyiltä ja pitkäkyntisiltä voroilta.

Kysy säilytystä moottoriveneellesi ensi syksyksi ja soita tai lähetä sähköposti.

Lisätietoja:

Joel Nemes
puhelin 09 315 775 49
käsipuhelin 040 300 7210
sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi
www.venehotelli.fi
www.facebook.com/venehotelli