Nyheter

21
Hel

Vene 18 Båt -messuilla valittiin nyt jo 20. kertaa Messujen veneet esillä olevista uutuuksista. Voittajat olivat Messujen avomoottorivene Anytec A27, Messujen retki- ja yhteysmoottorivene Sting 630 Fast Track ja Messujen matkamoottorivene Galeon 470 Skydeck.

Valinnassa kiinnitettiin huomiota erityisesti uutuusarvoon. Lisäksi otettiin huomioon design, rakenne- ja tilankäyttöideat, tilojen toimivuus ja ergonomia, hinta-laatuvaikutelma sekä käyttötarkoitukseen sopivuus. Messujen vene -tunnustukset antavat tunnustusta onnistuneesta tuotekehityksestä.  Raati...

20
Jou

Venehotelli on tupaten täynnä ja kaikki paikat on myyty viime ja toissavuoden tapaan. Venehotelli on taas loppuunmyyty.

Suurkiitos asiakkaillemme luottamuksesta. 

20
Jou

Joululomalla olemme Joulun alusviikolta 18.12.2017 Loppiaiseen 8.1.12018.

Inkoon Venehotellin aukioloajat 18.12.2017 alkaen: avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16 ja lauantaisin suljettu.

Toimistomme on suljettuna tammikuun.

Tavoitat meidät talvisäilytys ja huoltoon liittyvissä asioissa parhaiten tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Rex käsipuhelin 040 3007 214, sähköposti rex@venehotelli.fi
Timo käsipuhelin 040 3007 215, sähköposti timo.niiranen@venehotelli.fi
Joel käsipuhelin 040 3007 210, sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi

26
Elo

Lämmin loppukesä kirittää suomalaista venemarkkinaa ja toimialalla nähdäänkin merkkejä kotimaisen nollakasvun kääntymisestä positiiviseksi. Merkkejä tästä saatiin viime viikonlopun Helsingin Uivassa venenäyttelyssä, jossa vieraili 11 272 veneilyn ystävää – yli kuusi prosenttia enemmän kuin viime vuonna. 

”Uivan perusteella venealan loppukesän pulssi on vahva. Näyttelyssä tehtiin runsaasti kauppaa ja lopullinen vaikutus venemyyntiin nähdään parin lähiviikon aikana, kun Uivassa tehdyt lukuisat tarjoukset ja koeajot alkavat realisoitua kaupoiksi”, Venealan keskusliiton Finnboatin...

17
Elo

Suomen suurin uiva venenäyttely järjestetään Helsingin Lauttasaaressa HSK:n kerhosatamassa 17.-20.8.2017. Näyttelyssä on mukana  yli 250 venettä ja luvassa on tuttuun tapaan mukavaa messutunnelmaa. 

Inkoon Venehotelli on tänäkin vuonna mukana tapahtumassa ja toivotamme kaikki asiakkaamme mukaan nauttimaan messutunnelmasta sekä tutustumaan näyttelyveneisiimme! Olemme tarviketeltassa, osasto numero 53.

Näyttelyn aukioloajat ovat:
Torstaina 17.8 ja Perjantaina 18.8 klo 12.00-20.00 sekä
Lauantaina 19.8 ja Sunnuntaina 20.8 klo 10.00-18.00

Tervetuloa...

25
Hei

Venehotelli osallistuu Helsingin UIVA Flytande venenäyttelyyn pursiseura HSK:lla, Lauttasaaressa elokuun 17.-20.8. päivinä.

10
Hel

Suomen venevienti edelleen hyvässä kasvussa
Viennin kasvu vei suomalaista venealaa eteenpäin ja kotimaan myynti oli vakaalla tasolla, joten alan kokonaisliikevaihto nousi. Verokeskustelun aiheuttamasta epävarmuudesta huolimatta toimialan tunnelmat ovat myönteiset.

Veneala tuo vientituloja
Euromääräinen veneviennin laskutuksen arvo vuonna 2016 oli yrityksiltä saadun tiedon mukaan 222 milj. euroa, jossa muutosta vuoteen 2015 verrattuna oli +6 %. Viennin osuus veneteollisuutemme kokonaistuotannosta vuonna 2016 oli 73 %. Vienti Ruotsiin kasvoi vuonna 2016 lähes 60 miljoonaan...

10
Hel

VENE 17 BÅT päättyi viime sunnuntaina 19.2. Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa vieraili yli 71 000 veneilijää ja vesiharrasteista kiinnostunutta. Kävijätyytyväisyys oli korkealla ja yritykset kertoivat tehneensä hyvin kauppaa messuilla.

Vene 17 Båt -messuille osallistui 390 näytteilleasettajaa ja esitteillä oli 532 venettä. Näyttelypinta-alaa oli käytössä 25 000 m2. Tänä vuonna tapahtuman aikana oli ennätysmäärä, yli 500 aikataulutettua ohjelmaa.

Keskustelua uhkaavasta veneverosta käytiin venemessuilla kiivaasti alkuviikosta. Keskustelut päättyivät...

17
Jou

Veroa aletaan periä esityksen mukaan jo ensi toukokuun alusta.

Valtio alkaa periä esityksen mukaan veneveroa yli 9-metrisistä purjeveneistä ja niistä moottoriveneistä, jotka ovat yli 9-metrisiä tai joiden koneteho on vähintään 38 kW (yli 52 hv). Veroa pitää maksaa 100 euroa veneistä, joiden moottoriteho on vähintään 38 kilowattia. 38 kilowatin ylittävältä osilta vero kasvaisi kahdella eurolla täyttä kilowattia kohden. Enimmäismäärä verolle olisi 300 euroa, mikä vastaisi 138 kilowattia eli noin 188 hevosvoimaa.

Vero on konetehon mukaan 100-300 euroa vuodelta ja tavoite on...

1
Jou

Venehotelli on taas loppuunmyyty. Suurkiitos kuuluu asiakkaillemme luottamuksesta.  Venehotelli on tupaten täynnä ja kaikki paikat on myyty viime vuoden tapaan.

28
Mar

Inkoon Venehotellin aukioloajat 1.12.2016 alkaen: avoinna maanantaista perjantaihin klo 8-16 ja lauantaisin suljettu. Toimistomme on suljettuna tammikuun. Joululomalla olemme joulusta loppiaiseen.

Tavoitat meidät talvisäilytys ja huoltoon liittyvissä asioissa parhaiten tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Rex käsipuhelin 040 3007 214, sähköposti rex@venehotelli.fi
Timo käsipuhelin 040 3007 215, sähköposti timo.niiranen@venehotelli.fi
Joel käsipuhelin 040 3007 210, sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi

27
Lok

Olemme mukana XO näyttelyssä pe 28. – la 29.10. Boat & Bike World tiloissa, Lauttasaaressa myymässä Venehotellin talvisäilytystä.

Kutsu (PDF)

11
Hei

Inkoon Venehotelli laajentaa toimintaansa. Venehotelliin tulee tulevana syksynä kaudelle 2016/2017 lisää paikkoja 5 – 10,5m moottoriveneille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

2
Tou

Venehotellin vesillelaskut ovat alkaneet kiireellä. Huolimatta siitä, että nyt Vappuna merivesi oli Helsingin ulkopuolella vain 3 astetta, veneilijät haluavat talven jälkeen vesille.

Venehotelli oli kaudella 2015/2016 "tupaten" täynnä. Meillä oli talvisäilytyksessä ja huollossa yli 220 moottorivenettä.

Ensi kauden 2015/2017 paikasta on syytä sopia ajoissa mieluiten jo nyt.

15
Hel

Messukeskuksessa on jo kesä! Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma Vene 16 Båt  esittelee uutuusveneitä pienistä mökkiveneistä suuriin luksusjahteihin. Uutta messuilla on Venemestarin Telakka ja entistä suurempi allas Uusi Aalto Waterexpossa. Vene 16 Båt -messut järjestetään 12. – 21.2.2016 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 16 Båt -messut esittelee noin 600 veneen lisäksi paljon veneilytarvikkeita ja -varusteita, moottoreita, elektroniikkaa ja navigointilaitteita sekä laitureita. Tänä vuonna messuilla on entistä enemmän telakoita sekä kalastusveneitä ja -tarvikkeita. Vene...

1
Lok

Pyydä tarjouspyyntö tai suosittele Inkoon Venehotellia kaverille lokakuun aikana ja ota kaikki irti syystarjouksistamme! 

Lokakuun ajan huipputarjous Raymarinen A- ja ES-sarjan monitoiminäytöistä talvisäilytyspaikan varaajille! Hyötysi satoja euroja! 

Suosittele Inkoon Venehotellia kaverille, toteutuneiden kauppojen jälkeen saat itsellesi nosto-pesu-lasku -lahjakortin (arvo 95 €)! Pese ensi kesänä veneesi pohja kesken kauden ja puhtaalla pohjalla säästät polttoainekuluissakin!

18
Elo

Helsingin Uiva Venenäyttely järjestetään nyt kahdeksattatoista kertaa pursiseura HSK:lla Lauttasaaressa. Näyttely on taas kerran kerännyt laiturit ja maa-alueet täyteen esiteltäviä veneitä ja muita tuotteita. Moottoriveneitä on esillä 238 kpl ja purjeveneitä 21 kpl viidessä eri laitureissa. Näyttelyn maaosastoilla ja tarviketeltoissa on esillä veneilyvarusteet, tarvikkeet, tekstiilit ja moottorit. Veneilytarvikeosastoja on yli 80 kpl. Näytteilleasettajia on yhteensä 124.

Venehotelli Inkoolla on oma osasto ulkokahvilaa vastapäätä. Tervetuloa.

Uiva on avoinna torstaina ja...

6
Hel

Inkoon Venehotellin suonissa virtaa jatkossa uusiutuvaa ja täysin päästötöntä energiaa sen siirtyessä vesisähköön.
Näin Venehotelli ottaa jälleen aimo harppauksen ympäristöystävällisyyden alueella ja kasvattaa etumatkaa kilpailijoihinsa. Talvisäilytyshallin koko lämmitys on sen olemassaolon ajan hoidettu maalämmöllä.
Lämmityksen pumput, valaistus, kaikki sähkölaitteet, koneet ja kojeet toimivat jatkossa ympäristöystävällisellä, täysin uusiutuvalla vesisähköllä, josta ei muodostu hiilidioksidi- eikä muitakaan päästöjä. Kaikki pesuvedet myrkkymaali- ja öljyjäämineen kerätään...

28
Tam

 
Veneilykausi alkaa Helsingistä helmikuussa

Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma, Vene 15 Båt startti tulevan kauteen, järjestetään 6.-15.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään veneilyyn ja vesiharrastuksiin liittyviä tuotteita ja palveluja. Uusi Rapala 3D akvaario, Uusi Aalto Waterexpo tarjoavat elämyksiä kävijöille. Tietoa tarjoavat laadukkaat seminaarit ja tietoiskut.

Kymmenen päivää kestävän tapahtuman laaja näyttelyalue levittäytyy Messukeskuksen kaikkiin seitsemään halliin, kymmenientuhansien neliömetrien alueelle. Halleissa sadat...

14
Elo

Helsingin Uiva venenäyttely järjestetään 21-24.8.2014 pursiseura HSK:lla Lauttasaaressa. Uiva venenäyttely kerää laiturit ja maa-alueet täyteen esiteltäviä veneitä, 224 moottorivenettä, 20 purjevenettä ja muita veneilytuotteita. Veneitä on esillä lähes kolme sataa. Näytteilleasettajia on toista sataa.

19
Kes

Noudata hyvää merimiestapaa ja tallenna matkapuhelimeesi Meripelastuksen uusi hälytysnumero 0294 1000, jotta sitä hätätilanteessa ei tarvitse etsiä.
Inkoon Venehotelli toivottaa kaikille veneilijöille Hyvää Juhannusta!

30
Tou

”Hei kaikki Merikarhut, Yrmyt ja Maakravut.

Käykääpä tutustumassa Trafin uuteen Vesillä liikkumisen opas -sivustoon. Voit pelata STAY AFLOAT-peliä, testata ovatko veneilyn väistämissäännöt, viitat, valomerkit hallussa ja kerrata kaikki tärkeät vesillä liikkumisen faktat. http://pinnalla.trafi.fi/”

1
Huh

Meripelastuksen uusi valtakunnallinen hälytysnumero on 0294 1000. Numero on tarkoitettu meripelastuksen vaaratilanteista ilmoittamiseen ammattimerenkulkijoille, huviveneilijöille sekä muille merellä liikkujille.

Meripelastuksen hälytysnumero on tarkoitettu merenkulkijoiden ja muiden merellä liikkujien käytettäväksi erilaisissa merellisissä vaaratilanteissa, jotta avuntarvitsija saisi mahdollisimman nopeasti apua ja meripelastuksen johtokeskus ensikäden tietoa suoraan ilmoittajalta. Meripelastuksen hälytysnumeroon vastaa...

21
Maa


Veneilykausi on alkanut. Ensimmäiset veneet on laskettu veteen, tänään 21. maaliskuuta on Inkoon venehotellista talvisäilytyksestä. Tuuli on voimakasta idästä ja Kalasataman lahdessa on vielä jäitä.

Kauden aloittivat saaristoon matkalla olleet Arronet 23C ja Chris Craft 26 Catalina. Seuraavaksi innokkaimmat laskevat veneensä talvisäilytyksestä veteen vielä pääsiäiseksi ja vesillelaskut jatkuvat sen jälkeen tasaisena virtana.

Inkoon venehotellissa on talvisäilytyksess...

17
Maa

Hyvät veneilijät, Suomen Purjehdus ja Veneily ry (SPV) ja Wärtsilä Oyj allekirjoittivat helmikuussa Helsingin venemessuilla yhteistyökumppanuussopimuksen. Wärtsilä auttaa muun muassa purjehdusmaajoukkuettamme Rio de Janeirossa veneiden ja varusteiden säilönnässä, mikä on arvokastakin arvokkaampaa tukea urheilijoillemme ja heidän valmentajilleen. Toivotamme onnea ja menestystä purjehtijoille ja Wärtsilän lämpimästi tervetulleeksi veneilyn pariin.

Aurinko paistaa jo ja veneilyn tuntua on ilmassa...

7
Hel

Pohjois-Euroopan suurin venetapahtuma Vene 14 Båt valtaa taas Helsingin Messukeskuksen 8.-16.2.2014.  Veneilyn ja vesielämän suurtapahtumassa koet yhdellä kertaa koko venealan, veneilyharrastuksiin ja vesielämään liittyvän. Alla on tietoa venealan vuodesta 2013.

Venealan kotimaan liikevaihto säilyi ennallaan. Viennin kärkimaissa Ruotsissa ja Norjassa selvää nousua, vaikka kokonaisvienti putosi

Finnboatin jäsenkunnasta 49 % arvioi liikevaihtojen nousevan vuonna 2014 ja henkilöstöä aikoo...

16
Jou

Saukonlaituri itä asemakaava meni Helsingin kaupunginvaltuustossa läpi 13.11.2013. Valitusaika umpeutuu juuri jouluaaton alla, joten kuulutukset eli kaavan voimaan tulo menee luultavasti ensi vuoden puolelle, ellei valituksia tehdä.

Rakennusvirasto on käynnistämässä piakkoin kaavan katusuunnittelua. Mitä luultavimmin kaavan hankkeet saadaan aika pian liikahtamaan eteenpäin.

16
Lok


Venehotelli Inkoossa veneen säilyttäminen maksaa vuodessa noin 500 eurosta ylöspäin.
Hinta lasketaan veneen pituuden perusteella, ja se sisältää myös veneen nostot ja laskut.

Jätkäsaaren venehotelli otti askelen lähemmäksi toteutumista tiistaina. Toteutuessaan se lisäisi venepaikkoja alueella jopa 270.
Rakentamista suunnittelee Suomen toistaiseksi ainoaa venehotellia Inkoossa pyörittävä yritys. Rakennustöiden alkamisajankohtaa ei vielä tiedä.

- Se riippuu...

7
Lok

Ensimmäiset veneet nostettiin vesiltä Inkoon venehotelliin talvehtimaan. Kauden aloitti Vator 27, joka nostettiin talvisäilytykseen 30. elokuuta. Seuraavaksi vesiltä nostojen virta jatkuu tasaisena.

Viimeisimmät asiakkaamme tuovat veneensä talvisäilytykseen vasta ensilumen satamisen jälkeen ja puskevat venehotellille pienen jääpeitteen peittäessä jo Inkoon väylät.

Inkoon venehotellissa on säilytyksessä 225 moottorivenettä. Kaikkiin säilytyksessä oleviin veneisiin on tehdää...

15
Elo

Helsingin Uiva Venenäyttely järjestetään nyt HSK:lla Lauttasaaressa 16. kerran. Kaikkiaan 36. uiva näyttely Helsingissä on taas kerran kerännyt laiturit ja maa-alueet täyteen esiteltäviä veneitä ja muita tuotteita. Veneitä on esillä 263 kpl, joista purjeveneitä 31 kpl. Näyttelyn kaikki maapaikat on loppuunmyyty. Näytteilleasetta-jia on yhteensä 144.

Uusien veneiden rekisteröinti laskenut viime vuodesta kotimaassa

Tilastojen valossa kokonaisuutta voidaan tarkastella ensinnäkin...

Sivut