Inkoon Venehotelli

Inkoon kirkonkylän (keskustan) venesatama kasvaa entisestään kaudeksi 2024. Laajennus toteutetaan pääasiassa joen länsipuolella, jossa kaikki laiturit uusitaan.

Inkoon venesatama on jo nyt suuri, mutta vuoteen 2024 mennessä se on suunnitelmien mukaan alueen suurin. Satamaa kasvatetaan nykyisestä noin 560 paikasta peräti 826-paikkaiseksi. Lisätiedot, osakeanti ja vuokrapaikat: www.ingamarina.fi

Inkoossa vene on valmiiksi keskellä kauneinta saaristoa ja samaan aikaan Inkoon hyvien palvelujen vieressä. Talvisäilytystä varten Inkoon Venehotellissa tarjolla on ensiluokkaista säilytyspalvelua 6-13 metrisille moottoriveneille. 

Veneen säilytys Inkoossa

 

Helsinki, Espoo & Hanko lähellä

Moni modernin moottoriveneen omistaja on jo kysynyt itseltään, miksen säilyttäisi venettäni Inkoossa?

Venehotelli palvelee Inkoolaisten lisäksi alueen saariston mökkiläisiä, pääkaupunkiseudun ihmisiä ja laajemminkin heitä, jotka haluavat keskittyä veneasioissa veneilyyn.

Osa kauempana asuvista asiakkaista käyttää veneen nouto- ja palautuspalvelua, kun taas toisille Inkoon-reissusta on tullut kauden alkua ja loppua määrittävä mieluisa rituaali. 

Veneen säilytys Inkoossa

 

Lämmin veneen talvisäilytys huoltoineen ja hoitoineen

Venehotellista saa lämpimän säilytyksen ja siihen sisältyvien pesujen lisäksi kaikkien moottorien merkkihuollot, veneiden vahaukset, maalaukset, ehostukset ja asennukset. 

Venehotelilin reilut 400 säilytyspaikkaa tulevat täyteen säilytyskaudella 2023/2024, mutta erityisesti suurempien, yli yhdeksän metristen moottoriveneiden paikkoja on vielä tarjolla hyvää palvelua arvostaville ja veneensä hoitoon panostaville omistajille.

Katso mitä veneesi säilytys huoltoineen ja hoitoineen maksaisi Venehotellissa