Vieraita Inkoon venehotellissa

Vieraita Inkoon venehotellissa

Bussilastillinen vieraita Espoon kaupungilta ja Inkoosta tutustui konsulttiyhtiö Ramboll Finlandin johdolla Inkoon venehotelliin 13.11.2012. Maankäytön suunnittelun, rakentamisen, veneilyn, liikunnan ja ympäristön ammattilaiset pääsivät näkemään ja kokemaan ympäristöystävällisen venesäilytyksen uusia mahdollisuuksia. Keskustelut kävivät vilkkaina ja ajatukset vaihtuivat kauniissa syyspäivässä.

Vieraille esiteltiin venehotellin toiminnan kannalta keskeisiä asioita. Investoinnin kärjessä ovat olleet uusi rationaalinen toimintakonsepti sekä ympäristönsuojelulliset että maankäytön tehokkuusnäkökohdat.

Venehotelli sai viime vuonna ”Vuoden Maaseutuinvestointi” palkinnon.
Venehotelli on ympäristöystävällinen, lämmin ja siisti säilytystila, jossa veneet varastoidaan 4-5 kerrokseen hyllyihin. Paikka hyllyssä korvaa tarvittaessa myös laituripaikan. Veneet voidaan nostaa vedestä ja laskea veteen alle 10 minuutissa. Tämän vuoksi venettä tarvitsee pitää vedessä vain sen todellisen käytön ajan. Näin veneen pohjia ei tarvitse maalata myrkkymaalilla, huolto on helpompaa ja kuivassa hallissa vene myös pysyy paremmassa kunnossa. Veneilijöille nämä ovat tärkeitä asioita, sillä hyväkuntoista ja huollettua venettä on mukava käyttää ja sen jälleenmyyntiarvokin on parempi.
Venehotelli on uudenlainen konsepti, jossa rantojen epäesteettiset veneiden talvisäilytysalueet saadaan korvattua modernilla rakennuksella, joka voidaan maisemoida ympäristöön sopivaksi. Venehotelli on palvelukokonaisuus, joka tuo suurta hyötyä asiakkailleen. Se on ympäri vuoden toimiva säilytystila, jossa veneet varastoidaan kerroshyllyihin turvaan ilkivallalta ja sään koettelemuksilta. Talven aikana veneille tehdään sovitut huollot tehokkaasti sisätiloissa ja huolloista syntyvät jätteetkin saadaan asianmukaisesti talteen. Veneiden nouto kotisatamasta venehotelliin kuuluu myös palveluun.

Katso kuvat

Lisätietoja:
Joel Nemes, tj.
puhelin 075-756 2000 tai 040-3007210
sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi