VESILTÄ NOSTOT ALKOIVAT VILKKAANA

VESILTÄ NOSTOT ALKOIVAT VILKKAANA

Ensimmäiset veneet nostettiin vesiltä talvisäilytykseen Inkoon Venehotelliin jo elokuun lopussa ja nostot ovat jatkuneet siitä lähtien tasaisena virtana. Kauden aloitti Jeanneau Merry Fisher 825, joka nostettiin talvisäilytykseen elokuussa. Viimeisimmät asiakkaamme tuovat veneensä talvisäilytykseen vasta ensilumen jälkeen ja puskevat venehotellille pienen jääpeitteen jo peittäessä Inkoon väylät.

Venehotellissa on säilytyksessä 235 moottorivenettä. Kaikkiin säilytyksessä oleviin veneisiin tehdään moottorihuollot, sammuttimet tarkastetaan ja leimaataan ja akut ladataan. Osa veneistä vahataan ja kiillotetaan, pohjat maalataan myrkkyvärillä ja uusia laitteita asennetaan veneisiin.

Tavoitteenamme on tehdä veneiden huolto asiakkaillemme helpoksi ja vaivattomaksi. Venehotellin Marine Travelift M2000 erikoisvalmisteisella amerikkalaisella trukilla moottoriveneen nosto vesiltä on vaivatonta ja sujuu hetkessä. (katso video).

Veneet ovat talvisäilössä 12 astetta lämpimässä ja ympäristöystävällisessä Venehotellissa. Kiinteistöämme ja laituriamme valvotaan 24/7 kameroin ja liiketunnistimin. Veneen ollessa 7 metrin korkeudessa hyllyssä huoli veneestä poistuu veneen ollessa suojassa talven myrskyiltä ja voroilta.