Vesiltä nostot alkoivat

Vesiltä nostot alkoivat

Ensimmäiset veneet nostettiin vesiltä Inkoon venehotelliin talvehtimaan. Kauden aloitti Vator 27, joka nostettiin talvisäilytykseen 30. elokuuta. Seuraavaksi vesiltä nostojen virta jatkuu tasaisena.

Viimeisimmät asiakkaamme tuovat veneensä talvisäilytykseen vasta ensilumen satamisen jälkeen ja puskevat venehotellille pienen jääpeitteen peittäessä jo Inkoon väylät.

Inkoon venehotellissa on säilytyksessä 225 moottorivenettä. Kaikkiin säilytyksessä oleviin veneisiin on tehdään moottorihuollot, sammuttimet tarkastetaan ja leimaataan ja akut ladataan. Osa veneistä vahataan ja kiillotetaan, pohjat maalataan myrkkyvärillä ja uusia laitteita asennetaan veneisiin. Tavoitteenamme on tehdä veneiden huolto helpoksi ja vaivattomaksi asiakkaillemme.

Venehotellin Marine Travelift erikoisvalmisteisella trukilla moottoriveneen nosto vesiltä on helppoa ja vaivatonta ja sujuu hetkessä. Veneet ovat talvisäilössä lämpimässä ja ympäristöystävällisessä venehotellissa. Kiinteistöämme ja laituriamme valvotaan 24/7 kameroin ja liiketunnistimin. Veneen ollessa 7 metrin korkeudessa hyllyssä huoli veneestä poistuu veneen ollessa suojassa talven myrskyiltä ja pitkäkyntisiltä voroilta.
Kuvassa NIMBUS 34 Commander.

Lisätietoja:
Joel Nemes
käsipuhelin 0403 007 210
sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi

Kuvissa VATOR 27 veneen nosto talvisäilytykseen