Vesillelaskukausi alkoi Inkoossa

Vesillelaskukausi alkoi Inkoossa

Veneilykauden 2013 ensimmäiset veneet on laskettu Inkoon venehotellista veteen. Kauden aloitti Buster Magnum, joka laskettiin veteen aamutuimaan tänään perjantaina 26. huhtikuuta lähes päivälleen kuukauden viimevuotista myöhemmin. Seuraavaksi innokkaimpien veneet lasketaan veteen ensi viikon alkupäivinä vapuksi ja sen jälkeen vesillelaskujen virta jatkuu tasaisena Juhannukseen saakka.

Joittenkin asiakkaitten veneen lasketaan veteen vain loman ajaksi ja nostetaan heti loman päätyttyä ylös säilytykseen.
Inkoon venehotellissa on säilytyksessä 200 moottorivenettä. Kaikkiin säilytyksessä olleisiin veneisiin on tehty moottorihuollot, kyljet vahattu ja kiillotettu, sammuttimet on tarkastettu ja leimattu, pohjat on maalattu myrkkyvärillä ja uusia laitteita on asennettu veneisiin. Tavoitteenamme on tehdä veneily asiakkaillemme helpoksi ja vaivattomaksi.

Venehotellin trukilla moottoriveneen vesillelasku on helppoa ja vaivatonta ja sujuu hetkessä. Monet veneilijät ovat päättäneet kantaa kortensa kekoon Itämeren suojelussa ja jättävät veneen pohjan maalaamatta myrkkyvärillä. Sen sijaan he tuovat veneensä heinäkuussa ja elokuussa pohjan pesuun. Pohjan pesu parantaa polttoainetaloudellisuutta. Noin 6,5 metrin veneen nosto, pesu ja lasku kestävät yhteensä noin 30 minuuttia. Asiakkaillemme se kuuluu säilytyksen hintaan.

Moni asiakkaistamme tuo veneensä venehotelliin säilöön matkustaessaan pois kesällä. Huoli veneestä poistuu veneen ollessa venehotellissa säilytyksessä suojassa myrskyiltä ja pitkäkyntisiltä voroilta. Talvisäilytyksen hintaan sisältyy kesäsäilytys elokuun loppuun asti.

Toivotamme hyvää alkavaa veneilykautta.

Joel

Lisätietoja:
Joel Nemes
puhelin 0757 562 000 tai käsipuhelin 0403 007 210
sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi
www.venehotelli.fi
Twitter: @venehotelli
Facebook: www.facebook.com/venehotelli