Vesillelaskukausi alkoi

Vesillelaskukausi alkoi

Ensimmäiset veneet on laskettu Inkoon venehotellista veteen jo parisen viikkoa sitten. Kauden aloitti XO 240, joka laskettiin veteen perjantaina 30. maaliskuuta. Seuraavaksi innokkaimmat laskivat veneensä veteen pääsiäiseksi ja nyt vesillelaskujen virta jatkuu tasaisena.

Viimeiset asiakkaamme laskevat veneensä veteen vasta juhannukseksi tai kesäloman ajaksi ja nostattavat sen heti loman päätyttyä ylös.

Inkoon venehotellissa on säilytyksessä 165 moottorivenettä. Kaikkiin säilytyksessä olleisiin veneisiin on tehty moottorihuollot, laidat on vahattu ja kiillotettu, sammuttimet on tarkastettu ja leimattu, pohjat on maalattu myrkkyvärillä ja uusia laitteita on asennettu veneisiin. Tavoitteenamme on tehdä veneily helpoksi ja vaivattomaksi asiakkaillemme.

Venehotellin trukilla moottoriveneen vesillelasku on helppoa ja vaivatonta ja sujuu hetkessä. Monet veneilijät ovat päättäneet kantaa kortensa kekoon ja osallistua omalla panoksellaan Itämeren suojeluun jättämällä pohjansa maalaamatta myrkkyvärillä. Sen sijaan he tuovat veneensä heinäkuussa ja elokuussa pesuun. Noin 6,5 metrin veneen nosto, pesu ja lasku kestävät yhteensä noin 30 minuuttia ja koko lysti maksaa 89€. Lisäksi moni asiakkaistamme tuo veneensä venehotelliin säilöön matkustaessaan pois kesällä. Huoli veneestä poistuu veneen ollessa venehotellissa säilytyksessä suojassa myrskyiltä ja pitkäkyntisiltä voroilta.

Lisätietoja:
Joel Nemes
puhelin 075-756 2000 tai käsipuhelin 040-3007210
sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi