VENEKAUPPAA TEHTIIN HYVIN VENE 17 BÅT -MESSUILLA

VENEKAUPPAA TEHTIIN HYVIN VENE 17 BÅT -MESSUILLA

VENE 17 BÅT päättyi viime sunnuntaina 19.2. Messukeskuksessa Helsingissä. Tapahtumassa vieraili yli 71 000 veneilijää ja vesiharrasteista kiinnostunutta. Kävijätyytyväisyys oli korkealla ja yritykset kertoivat tehneensä hyvin kauppaa messuilla.

Vene 17 Båt -messuille osallistui 390 näytteilleasettajaa ja esitteillä oli 532 venettä. Näyttelypinta-alaa oli käytössä 25 000 m2. Tänä vuonna tapahtuman aikana oli ennätysmäärä, yli 500 aikataulutettua ohjelmaa.

Keskustelua uhkaavasta veneverosta käytiin venemessuilla kiivaasti alkuviikosta. Keskustelut päättyivät keskiviikkoaamuna hurrauksiin, kun saatiin vahvistus siitä, ettei veroa tule.

Venealan Keskusliitto Finnboat ry:n uusi toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo on tyytyväinen tapahtumaan. "Venemessuilla on ollut erittäin positiivinen vire. Keskusteluissa veneitä myyvien yritysten kanssa on muodostunut vahva käsitys siitä, että veneitä on myyty tänä vuonna messuilla erittäin hyvin, jopa viime vuotista paremmin.

Messujen todelliset vaikutukset näkyvät sitten vasta viikon tai parin kuluttua, kun kaupat päästään viemään loppuun. Kauppaa on tehty paljon myös muilla osastoilla muun muassa veneilytarvike ja -varusteosastoilla", kertoo Pajusalo. "Nyt tapahtuman jälkeen keräämme kehitysehdotuksia ja palautteita sekä näytteilleasettajilta että kävijöiltä. Tapahtuma on iso ponnistus monelle näytteilleasettajalle. Kuuntelemme heitä isolla korvalla ja teemme tapahtumasta ensi vuonna vielä entistä paremman."

Lähde:  toimitusjohtaja Jarkko Pajusalo, Venealan Keskusliitto Finnboat ry