Talvista vuodenalkua

Talvista vuodenalkua

Samalla kun saamme nauttia vaihteeksi talvikeleistä, Venehotellin lämmössä ahkeroidaan veneitä lähtövalmiiksi pian alkavaa veneilykautta varten.

Olethan tilannut kausihuollon ja -työt!
Uusi myynti- ja huoltopäällikkömme Kimmo Hytönen käy mielellään kanssasi läpi veneesi hoitotarpeen, ellei kaikkia tarvittavia töitä ole jo sovittu ja tilattu. Kimmo koordinoi moottorihuollot, kiillotukset, vahaukset, maalaukset ja niiden suorittamisen yhdessä telakkamestari Rexin, Timon, Pirkan, Paulin ja Ianin kanssa. Kimmolla on pitkä ja monipuolinen venealan kokemus, jonka hän mieluusti jakaa kanssasi: kimmo@venehotelli.fi 050 5050 456.

Seaboost – myrkytön eliönestomaali

Venehotelli on perehtynyt aiheeseen ja ottanut
pohjamaalivalikoimaansa kotimaisen Seaboostin eliönestomaalit. Voimme nyt kunnostaa veneesi pohjan myös biosidivapaalla Seaboost Overdrive eliönesto -maalilla, joka kestää harjausta ja mahdollistaa ympäristölle haitattoman harjapesun.

Myrkytön, kovaakin pesua kestävä, helposti puhdistettava ja liukas pinta on siis harkinnan arvoinen vaihtoehto, erityisesti jos pohjamaalisi kunnostus on muutenkin ajankohtainen. Tarjoamme toki edelleen koko kirjon perinteisiä pohjamaaleja sekä tarvittaessa muitakin biosidivapaita ratkaisuja. Pyydä arvio pohjasi kunnosta ja tarjous sen käsittelyyn toivomallasi menetelmällä: kimmo@venehotelli.fi

Keväästä lähtien saat Venehotellista myös tehokkaat Seaboost Powerbrush -veneenpohjaharjat, ja Powerturf -harjasmatot, joilla voit pitää pohjan itse puhtaana kauden aikana. www.seaboost.fi –sivustolla voit tutustua tarkemmin Seaboostin tuotteisiin ja ominaisuuksiin.

Veneen pohjan puhtaanapitämisestä lisää osoitteessa: www.myrkyttömästivesillä.fi

Mukavaa talven jatkoa,

Kristian Räme
040 300 7213
kristian@venehotelli.fi