Kahdessadas vene nousi venehotelliin

Kahdessadas vene nousi venehotelliin

Inkoon venehotelli sai joulukuussa kahdennensadannen moottoriveneen talvisäilytys- asiakkaakseen. Moottoriveneiden säilytys -, talvisäilytys - ja huoltotoimintaan keskittyvä venehotelli aloitti toimintansa kaksi vuotta sitten. Käyttäjäkokemukset ovat olleet myönteisiä. Erityisesti on kiitetty siitä, että kaikki sovitut työt on tehty ja veneet ovat olleet sekä puhtaita että muutoinkin huoliteltuja asiakkaille luovutettaessa. Uusi palvelukonseptimme on myös hyvin ympäristöystävällinen.

Olemme keskittyneet 5 – 10,5 metrin moottoriveneiden talvisäilytyksen. Teemme myös kaikenmerkkisten sisä-, sisäperä- ja perämoottorien talvihuollot. Samalla hoituvat pienet korjaukset ja asennukset. ”Olemme pitäneet hyvää huolta veneistä ja tehneet säilytykseen sekä huoltoon liittyvät asiat helpoiksi kuluttajille” kertoo toimitusjohtaja Joel Nemes. Asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä saamaansa palveluun, sillä 90 % edellisen vuoden asiakkaista on tuonut veneensä myös tänä vuonna venehotelliin.

Venehotelli on ympäristöystävällinen, lämmin ja siisti talvisäilytyspaikka, jossa veneet varastoidaan kerroshyllyihin. Se on ympäri vuoden toimiva säilytystila, jossa veneet ovat turvassa ilkivallalta ja sään koettelemuksilta.
Hotelli korvaa myös laituripaikan. Veneet voidaan nostaa vedestä ja laskea veteen 5 – 7 minuutissa. Näin ollen vene voidaan pitää vedessä vain sen todellisen käytön ajan.

Venehotelli on uudenlainen konsepti, jossa epäesteettiset veneiden talvisäilytysalueet saadaan korvattua modernilla rakennuksella. Se on palvelukokonaisuus, joka tuo suurta hyötyä niin asiakkailleen kuin ympäristölleenkin. Veneiden nouto kotisatamasta venehotelliin kuuluu myös palveluun.

Lisätietoja:
Joel Nemes puhelin 075-756 2000
käsipuhelin 040-3007210

sähköposti: joel.nemes@venehotelli
facebook: www.facebook.com/venehotelli
twitter: @venehotelli