Itämeren ensimmäisen venehotelli aloitti toimintansa

Itämeren ensimmäisen venehotelli aloitti toimintansa

Veneitä lämpimissä sisätiloissa säilyttävä ja huoltava Inkoon venehotelli valmistui aikataulussa viime perjantaina. Ensi talveksi se tarjoaa paikan 208 veneelle; kerrossäilytykseen sopivat parhaiten 5 - 10,5 metrin pituiset moottoriveneet.

"Veneilyltä vaaditaan nykyisin mukavuutta ja huolettomuutta", Venehotelli Inkoon toimitusjohtaja Joel Nemes sanoo. "Olemme huomanneet, että ammattimaisella ja ympäristöystävällisellä veneiden täyshuollolla on suurta kysyntää myös Suomessa"

Venehotelli on lämmin säilytystila, jossa veneet varastoidaan kätevästi kerroshyllyihin. Konsepti on tuotu Suomeen Yhdysvalloista, jossa veneiden kerrossäilytys on yleistä erityisesti itärannikolla Floridassa ja suurilla järvialueilla.

Vene siirretään sisähallin hyllystä veteen alle viidessä minuutissa Yhdysvalloissa kehitellyllä trukilla. Venehotellin palvelut sisältävät ympärivuotisen säilytyksen ja vesillelaskun ohella veneiden pesun ja kiillotuksen, moottoreiden talvihuollot, veneiden katsastukset sekä sammuttimien ja pelastusliivien tarkastukset.

Osa tämän ensimmäisen venehotellin asiakaspaikoista on jo varattu. "Me hoidamme kaikki veneen huollot ja omistaja voi keskittyä veneilyn nautintoon", sanoo Nemes.

"Toimintamme painopiste on aluksi perinteisessä talvisäilytyksessä. Kesäkauden hotellipalvelu tulee yleistymään sitä mukaa, kun veneilijät huomaavat palvelun edut. Hotellimme asiakas ei tarvitse laituripaikkaa eikä venekerhon jäsenyyttä. Kesäasiakkaan veneen pohjaa ei myöskään tarvitse maalata myrkkymaalilla. Harmia eivät aiheuta myöskään ilkivalta ja säävauriot. Huoleton säilytysratkaisu säästää monin tavoin aikaa, rahaa ja hermoja. USA:sta oppimamme tehokkaan menetelmän ansiosta voimme siirtää veteen kymmenen venettä tunnissa", Nemes kertoo.

Olet tervetullut tutustumaan toimintaamme Inkoon Kalasatamassa .

Aja autolla Helsingin keskustasta Länsiväylää ja kantatie 51 länteen noin 55 km. Noin 2,6 km Inkoon risteyksen jälkeen käänny Salo - Hiilisatama tielle (tie 186) ja jatka etelään päin noin 5,5 km Kalasatamaan, jossa sijaitsemme. Tai tule veneellä. Olemme Kalasatamassa, noin 0,5 merimailia ennen hiilisatamaa, Inkoon syväväylän varrella.

Löydät myös kotisivultamme (yhteystiedot) reitin sekä veneelle että autolle.

Venehotelli on myös Facebookissa.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Joel Nemes
puh. 040-3007 210
joel.nemes@venehotelli.fi
www.venehotelli.fi