Inkoon Venehotellin luovutukset koronaepidemian aikana

Inkoon Venehotellin luovutukset koronaepidemian aikana

Hyvä talvisäilytys-asiakkaamme

Huolimatta maatamme koettelevasta koronaepidemiakriisistä pyrimme hoitamaan kaikki veneiden luovutukset talvisäilytyksestä ajallaan ja venemoottoreiden huollon käynnissä tässäkin kriisitilanteessa – olemme täällä palvelemassa asiakkaitamme.

Noudatamme viranomaisohjeita ja olemme sopeuttaneet toimintaamme ohjeistuksen mukaiseksi. Tilanteen vuoksi sekä vähentääksemme kontakteja että suojellaksemme henkilökuntaamme ja asiakkaitamme, olemme päättäneet sulkea sisäänpääsyn Venehotellin sisälle halliin kaikilta ulkopuolisilta toistaiseksi.

Tilatut veneet lasketaan valmiiksi vesille, ja ne ovat noudettavissa laituristamme sovittuna ajankohtana. Voit mennä suoraan laiturille. Ilmoitamme erikseen avaimista.

Vastaanotamme tilauksia ainoastaan sähköpostilla. Tavoitat meidät sähköpostitse tai puhelimitse.

Olemme vähentäneet kaikkea fyysistä kanssakäymistä eri sidosryhmien kanssa toistaiseksi ja suosimme mahdollisuuksien mukaan etätapaamisia. Toiminnassamme olemme tehneet järjestelyjä, joissa ohjeistus turvaväleihin ja pieniin ryhmiin on otettu huomioon. Olemme ottaneet käyttöön myös tehostetut hygieniatoimet; ohjeita päivitetään aktiivisesti ja selvitämme ajankohtaisimmat tiedot siitä, miten koronaviruksen ehkäisemiseksi täytyy toimia.

Tällä hetkellä pystymme toimittamaan vesillelasku-tilaukset normaalisti. Tässä poikkeuksellisessa tilanteessa pyrimme myös kaikin mahdollisin keinoin takaamaan veneiden luovutukset talvisäilytyksestä ja venemottoreiden huollot varautumalla ja pyrkimällä ennakoimaan mahdollisia erikoistilanteita. Varautumisesta huolimatta epidemia saattaa kuitenkin jossain tilanteessa luoda sellaisia tilanteita, joita emme ole voineet ennakoida, jolloin noudatamme Force majeure -tilannetta.

Elämme poikkeuksellisia aikoja, jolloin täytyy toimia vastuullisesti.