HYVÄÄ KEVÄÄN ALKUA VENEHOTELLISTA!

HYVÄÄ KEVÄÄN ALKUA VENEHOTELLISTA!

Avovesiraja lähestyy, mutta Venehotellin edustan Djupviken on vielä tukevasti jäässä. Arviomme mukaan vesillelaskut on mahdollista aloittaa melko pian pääsiäisen jälkeen.

Kun vesillelaskut alkavat, tee ajanvarauspyyntö ajanvarauskalenteristamme. Varauspyyntö on hyvä tehdä viikkoa ennen toivomaasi veneen noutoajankohtaa. Vahvistamme veneen noutoajan koeajettuamme sen heti vesillelaskun jälkeen. Veneen voi noutaa myös Venehotellin aukioloaikojen ulkopuolella, iltaisin ja viikonloppuisin. Tällöin jätämme veneen avaimen saatavillesi sovitusti.

Vesillelaskukalenteriamme ja koeajoja koordinoi Timo Niiranen timo@venehotelli.fi 040 300 7215.

Laitetaanko tankki täyteen?

Keväästä alkaen Venehotellista on saatavilla myös polttoainetta. Kerrothan ajanvarauksesi yhteydessä mikäli haluat meidän täyttävän polttoainetankkisi ennen veneen noutoa. Hinnan vahvistamme kanssasi vielä ennen tankkausta.

Rajoitettu pääsy Venehotellin sisätiloihin

Koronarajoitusten vuoksi toistaiseksi vain Venehotellin henkilökunnalla on pääsy halliemme sisätiloihin. Erityisestä syystä voit sopia pääsyn sisätiloihin (info@venehotelli.fi), jolloin asiointi tapahtuu Venehotellin toimistossa (Halli 1) sitä varten rajatussa tilassa, kasvomaskia ja käsidesi-sraytä käyttäen.

Onhan kevättyöt vahvistettu osaltasi?

Nyt on viimeiset hetket tilata vahaukset ja maalaukset. Näihin sekä muihin työtilauksiin liittyen voit olla yhteydessä huolto- ja myyntipäällikkö Kimmo Hytöseen kimmo@venehotelli.fi 050 5050 456.