ELY keskuksien ja Pro Agrian vierailu Inkoon venehotellissa

ELY keskuksien ja Pro Agrian vierailu Inkoon venehotellissa

ELY keskuksien yritystutkijat ja Pro Agria maatalousneuvojat vierailivat suurella joukolla Inkoon venehotellissa elokuun 29. päivänä 2012 osana koulutus- ja opintopäivänsä ohjelmaa. Bussilastillinen väkeä ympäri Suomea kerääntyi venehalliin tutustumaan uuteen ympäristöystävälliseen venesäilytykseen.


Vieraille esiteltiin venehotellin toiminnan kannalta keskeisiä asioita ja investoinnin kärjessä olleet ympäristönsuojelulliset näkökohdat.

Venehotelli sai viime vuonna ”Vuoden Maaseutuinvestointi” palkinnon.

Venehotelli on ympäristöystävällinen, lämmin ja siisti säilytystila, jossa veneet varastoidaan kerroshyllyihin. Se korvaa myös laituripaikan. Veneet voidaan nostaa vedestä ja laskea veteen 5 – 7 minuutissa. Näin ollen vene voidaan pitää vedessä vain sen todellisen käytön ajan.
Venehotelli on uudenlainen konsepti, jossa rantojen epäesteettiset veneiden talvisäilytysalueet saadaan korvattua modernilla rakennuksella. Se on palvelukokonaisuus, joka tuo suurta hyötyä asiakkailleen. Se on ympäri vuoden toimiva säilytystila, jossa veneet varastoidaan kerroshyllyihin turvaan ilkivallalta ja sään koettelemuksilta. Talven aikana veneille tehdään sovitut huollot tehokkaasti sisätiloissa. Veneiden nouto kotisatamasta venehotelliin kuuluu myös palveluun.

Lisää kuvia

Lisätietoja:
Joel Nemes, tj.
puhelin 075-756 2000 tai käsipuhelin 040-3007210
sähköposti joel.nemes@venehotelli.fi